Kroppspsykoterapi

Att ha en terapeut eller en coach som hjälp till självinsikt och den egna personliga utvecklingen är en klok investering!

 

Alla borde ha en egen terapeut som man kan bolla livet med, du kan se terapi som något skrämmande eller ha en mer nyfiken inställning till dig själv och din egen historia. Du är till delar en produkt av dina föräldrar och dina första 3 barna år som i stort bestämt vilken typ av person just du skulle bli. Tillhör du den nyfikna typen som är intresserad av att utforska dina tankar, känslor och beteenden på ett djupare plan är kanske terapi en väg för dig.

 

Det första steget är att du och jag gör en analys av vad du vill arbeta med. Därefter väljer vi vilket verktyg vi skall använda, samtal eller en kombination av samtal och kroppen som är det vanligaste sättet som jag jobbar med.

Varför just kroppen, jo, jag tror att det som tydligast befinner sig här och nu är just vår kropp.

Med fokus på nuet och dina kroppsreaktioner kan du få en förståelse för vad som påverkar dig och vad du kan göra för en ännu bättre hälsa.


Välkommen!

 

Ring eller maila och boka en tid!

roger@rogerkangas.se 070-673 38 07

 

 

 

 

Uppdaterad 2018-02-01

 

 

Personlighetstest...

 

Övningar och föreläsningar

Youtube...

 

Nyhet

Walk coaching

 

Kroppspsykoterapeut

Roger Kangas Sundsvall

roger@rogerkangas.se

070-673 38 07

 

Gestaltterapeut

Roger Lindvall Uppsala

med@eftertanke.nu

0707-32 07 97

 

Terapi & Coaching

är den psykologiska delen av metoden som går ut på att stötta och balansera signalsubstanserna i hjärnan. Genom terapi och coaching kommer du via kroppen i kontakt med känslor och får stöd att uttrycka dessa.

 

Känslor som uttrycks ökar produktionen av signal- substanser, vilket i sin tur ger energipåslag och ökat välbefinnande.

 

meditation_2.jpg

 

 

 

 

 

 
stäng