ZsuzsannaII.jpg

 

Har du diagnosen MS så har du kommet til riktig sted.

Her får du mye kunnskap og nyttige verktøy om hva du selv kan gjøre når du har fått diagnosen.

Jeg anbefaler at dere leser boken: "Går signalen fram?" av Birgitta Brunes før dere kommer hit.

Nå har jeg vært symptomfri i 12 år, takket være denne metoden, takket være Dr. Birgitta Brunes, Christian Brunes og Roger Kangas.

Tusen takk!

Jeg planlegger årlige besøk for å lære mer.

 

Hilsen

Zsuzsanna

Liselott.JPG

 

Liselott Swahnström

Att vara en del av detta är för min kropp och själ det bästa för min MS. Kontinuiteten att träffas varje år och upptäcka nya och påbörja gamla inte ännu upptäckta "bra ha saker" . Gemenskapen vi får på så kort tid. Och att vi delar med oss. Denna " nya" mix med nya och "gamla" var ett vinnande koncept. Ses nästa år...

Varma hälsningar och bamsekram ❤️
/Liselotte

IMG_6021.JPG

 

Morten M. Westergaard

 

Det blev en milepæl i mit liv. Sådan vil jeg beskrive oplevelsen af PNIT seminaret. Det skal forstås positivt! Som pårørende fik jeg en smuk indføring til ”hvad man kan gøre” som pårørende til MS. Både i medicinsk og terapeutisk forstand. Tingene hang sammen – det medicinske kunne forklares i terapeutiske begreber ligesom det terapeutiske kunne beskrives i medicinske termer. Det kalder jeg en holistisk tilgang. Jeg har lært utrolig meget og kan varmt anbefale kurset. Et "must" for pårørende!

 

Morten M. Westergaard

Vejle

Danmark

IMG_1207.jpg

 

Sanna Björkebaum

 

I min stora livsstilsförändring har den psykologiska
och terapeutiska delen i PNIT-metoden varit en
inspirerande och givande del. Att hela tiden återvända
till det innersta, enkla och fantastiska i mig med
andningen som ett viktigt verktyg har stor betydelse
i min personliga utveckling.

Sanna

 

IMG_2576.jpg

 

Marie Lundell 

 

"Kursen har gett mig otroligt mycket inspiration, kunskap och glädje. Birgitta, Christian och Roger förmedlar ett helhetstänkande runt MS och utmattningssyndrom som känns mycket angeläget och användbart i allt psykosocialt och medicinskt arbete. Jag kom trött och slutkörd till kursen och lämnade den påfylld och inspirerad. Underbart att få ta del av all denna kunskap och detta engagemang också från alla generösa kurskamrater. Det var härligt och känns ovärderligt att ha ha fått dela så mycket känslor och erfarenheter. Jag är fylld av tacksamhet gentemot alla ledare och deltagare på kursen och rekommenderar den varmt."
Marie Lundell leg.psykolog/ leg-psykoterapeut

IMG_2574.jpg

 

Lone Wegener Moltved

 

Jeg har fået et bedre överblik over signalstoffer og rigtigheten af balancen af disse. Jeg har fået fornyet håb og tro på at jeg kan komme fram till en coping strategy og en bedring af mine symtomer. Det har varit en helt osedvanligt positiv oplevelse med fantastiske ledare. Meget gott att få konkret behandlingsforslag med hjem. Godt att kunna arbejde med noget konkret bagefter för både kropp och själ.

Lone

IMG_2591.jpg

 

 

Sune Larsson

 

Kursen var en perfekt blandning av teori och vila och välgörande kroppsliga övningar. Jag fick med mig hjälpmedel att hantera min utbrändhet i vardagen på ett helt annat sätt än vad jag trodde var möjligt. Att på ett sådant här vis få hjälp med att se att allt hänger ihop är ovärderligt och ger mig förtröstan och hopp inför framtiden.
Jag rekommenderar verkligen den här kursen.
Sune

IMG_1267.jpg

 

 

Kari lykken

 

PNIT-metoden är så logisk och ser till hela människan. Terapin med enkla övningar, andningstekniker, tankar och meditationer är så verkningsfullt och enkelt att ta med sig hem och göra själv. Det finns inga som helst biverkningar annat än att få det bättre med sig själv.

 

Kari

 

 

IMG_2581.jpg

 

Gunborg

 

Mötet med andra i samma situation. Det seriösa professionella upplägget. Känslan av omtanke.


Gunborg
 

 

IMG_1229.jpg

 

 Lisbeth Johansson

 

Jag är en kvinna på 60+ som haft en diagnostiserad MS sedan 1990, fram till 1998 hade jag några synnervsinflammationer och fick rådet av min neurolog att "lev som vanligt så får vi hoppas på en gynnsam utveckling av din MS". I mars 1998 slogs benen undan för mig, jag blev sängliggande och mycket djupt deprimerad, fick då, som tur var, kontakt med Dr Birgitta Brunes. Hennes behandlingsmetod med PNIT som modell gjorde att jag kom tillbaka till livet rent bokstavlig talat.
Jag vet inte om jag hade levt idag om jag inte hade fått kontakt med Dr Brunes, jag känner mig lyckligt lottad och privilegierad som har haft förmånen att få ta del av Dr Brunes behandlig enligt PNIT-metoden varför jag varmt kan rekommendera alla MS-sjuka att ta del av Dr Brunes behandling.
Lisbeth

 

IMG_2590.jpg

 

 

Jeg reiser hjem med et veldig bra intrykk av hele kurset. Super hygglige mennesker god mat og mye kunnskaper. Vad mer kan man önske seg?

Takk fra Michaela

 

 

 

IMG_2660.jpg

 

Marie Malinen

 

"PNIT-metoden är en gåva! Birgitta, Christian och Roger gav mig allt det som landstingen och neurologen aldrig gjort under sju år. Dom gav mig kunskap,insikt och redskap. Helt plötsligt fick jag hopp inför framtiden och förstod vad kroppen behöver för att hantera min MS. Efter att jag nu har använt mig utav PNIT i drygt ett år så kan jag inte tänka mig ett liv utan detta! Jag har fått flertalet förbättringar och är säker på att det kommer att komma flera. Jag rekommenderar alla med en MS diagnos att ta kontakt med dessa personer, ni kommer att få ett mer värdefullt liv efteråt!"

Kramar

 

   

"PNIT-kursen har gett mig insikter och förståelse för mina problem. Jag har fått verktyg att börja återresan till ett liv där jag kan få litet livskvalitet. Denna kurs var fullspäckad med kunskaper, mycket bra upplägg. Man blir sedd, tagen på allvar och respekterad. Man får hjälp!!! Jag kan varmt rekommendera denna kurs till alla er som inte får någon hjälp i "vanliga vården".


                                                                                                                                                                                                       Boryl Lund Eriksson

 

"Veldig bra kursopplegg god veksling informasjon, övelser, samtale, hvile og måltider. Svart mye nyttig informasjon. Gode lärere og snille! Kursmiljö var svart bra, trygt, snilt og vennligt. Det som blir spennende, er hvordan detta kan påverka femtiden. Takk til alla kursledere - og hyggelige deltakere."

                                                                                                                                                                     Hilsen fra fornöyd norsk deltaker Ingelin

 

 
stäng